28.11.2020 Závod foukacích formulí

Na kuchyňské podlaze, stejně jako na dráze. Že je covid nebulí. Časy sobě měří, se svou skvělou formulí, ve vítězství věří.

Letošní ročník závodu byl již devátý a skutečně proběhl, covidu navzdory! Pouze podmínky soutěžení byly poněkud odlišné. Každý jezdil ve svém domácím prostředí, na své dráze a hodnotil se dojezd formule na jedno fouknutí + nejhezčí design. Na startovní čáru dorazilo úžasných 31 závodníků z různých skautských oddílů, ale také z řad veřejnosti 🙂 (napříč všemi věkovými kategoriemi).

V kategorii předškoláků se na prvním místě umístil Jakub K., na druhém Adam Š. a na třetím Venda H. V kategorie světlušek – žabiček byla první HáPé H., druhá Kačka H. a třetí Klárka Š. Mezi vlčaty – čolky zvítězil Juky S., druhé místo obsadil Vojta Š., třetí Torpédo A. U skautek vyhrála Doubek C. V kategorii skauti stanul nejvýše Jaroslav K., na druhé příčce byl Lečo A. Mezi dospěláky si nejlépe vedl Lukáš Š., za ním se umístila KAČ S. a třetí byla Dana H. Mimořádné ocenění za nejkrásnější design si odnesla Doubek C. Nejhezčí karoserii měl Juky S., druhý skončil Torpédo A. a třetí Kristýnka Š. (Dospěláci v této oblasti hodnoceni nebyli.)

Děkujeme všem pilotům foukacích formulí a jejich stájím za skvělé výkony a za rok… 🙂

Fotky >>>ZDE<<<